İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Perşembe günü saat 20.30'da gerçekleşecek olan "DESTAN YAZANLARI ANLAMAK" konulu instagram canlı yayınına davetlisiniz.

Ev sahibi: Hüseyin ALDEMİR Okul Müdürü

Konuk: Şeyma DÖĞÜCÜ Sancaktepe Belediye Başkanı

Konuk: Cumali SEVER Eğitimci Yazar

'ÖĞRENCİ GÖZÜYLE  PANDEMİ' Konulu Fotoğraf  Yarışması ve Dijital Sergi

Kıymetli öğrenciler, öğretmenleriniz olarak sizlerin çalışmayı asla ihmal etmediğinizi, serbest zamanlarınızı da  nitelikli olarak geçirdiğinizi biliyoruz.

Pandemi dönemini çok yoğun yaşadığımız bugünlerde; sizlerin gözünüzden pandemi günlerini anlatan fotoğraf sergisi açmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda tamamen sanal ortamda gerçekleştireceğimiz bir fotoğraf  yarışması ve sergisi yapmaya karar verdik. Şehrimizde bir örneği olmayan bu fotoğraf sergisi fikri bizleri çok heyecanlandırdı. Umarız sizlerin de hoşuna gider ve katılım sağlarsınız.

Fotoğraf yarışmamızın konusu;  'ÖĞRENCİ GÖZÜYLE  PANDEMİ' dir. Sizlerden evinizde veya dışarıda (izinli olduğunuz saatlerde) pandemi ile alakalı yapmış olduğunuz gözlemleri ve ilginç görüntüleri fotoğraf çekerek bize göndermenizi istiyoruz. Yarışmaya katılım sağlamanın yanında, bu fotoğraflarınızı sanal ortamda online sergi olarak da  sunacağız.

ÖDÜLLER:

Birinciye 150 liralık kitap çeki

İkinciye 100 liralık kitap çeki

Üçüncüye 50 liralık kitap çeki

Çekmiş olduğunuz bu fotoğraflarınızı,  shdsosyal@gmail.com adresine  iletişim bilgilerinizi de ekleyerek  gönderebilirsiniz  ve en fazla üç (3) adet fotoğraf yükleyebilirsiniz.

JÜRİ:

Hüseyin ALDEMİR Okul Müdürü

Nİhal GÖK Mdr. Yrd.

Murat ÇELİK Görsel Sanatlar Öğrt.

Seda KALEBAŞI Tek.Tas. Öğrt.

Zülfüye GÖKEN Tek. Tas. Öğrt.

Hazal BURMABIYIK Özel Eğt. Öğrt.

Sonuçlar, web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan 25 Ocak Pazartesi 13'te   ilan edilecektir.

Sergiye eser gönderen katılımcı öğrenciler, fotoğraflarının yukarıda ifade edilen sayfalarda yayınlanacağını ve eser üzerindeki hakların okul müdürlüğünde olduğunu kabul ederler.

Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

OKUL İDARESİ

ŞEHİT HAKKI DOĞAN ORTAOKULU VELİ KİTAP OKUMA KULÜBÜ

Velilerimizle kitap okuma ve okunan kitabı mütalaa etme etkinliği düzenliyoruz. Böylelikle hem kendimizi geliştiriyor hem de evimizde bir kültür hareketi başlatmış oluyoruz.

Her ay koordinatörlerin kararıyla seçilecek kitabı alıp okuyacak ve ay sonunda zoom üzerinden gerçekleştirilecek sohbet ile kitabı değerlendirip yorumlayacağız.

Siz de bu halkaya katılmak istiyorsanız sınıf rehber öğretmeniniz ile iletişime geçebilirsiniz.

Kulübe katılan veliler ile bir whatsapp grubu kurulacak ve iletişim bu yolla sağlanacaktır.

Sohbetlerimize sürpriz konuklar da katılabilecektir.

Hareketimizin hayırlı ve verimli olmasını dileriz.

OKUL İDARESİ

2020-2021 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu

Bursluluk sınavı başvuruları 5-17 Şubat arası Okul idaresine yapılabilir.

Kayıt için evraklar

-Ailesinin Maddi Durumunu gösterir beyanname(Okuldan alınacak)

-2019 yılının tüm aylarına ait bordro

-Nüfus Kayıt Örneği(E-devlet üzerinden alınacak)

İha maket yarışmamıza başvurular başlamıştır.

Haz

Sancaktepe Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu Okul Aile Birliğince, velilerimizden gelen talep doğrultusunda 2019–2020 Eğitim Öğretim yılı okul servis araçlarının belirlenmesi işi okulumuz Taşımcıyı Tespit Komisyonu tarafından yapılacaktır. Şartname koşullarını yerine getiren iştirakçiler Kapalı Zarf Usulü ile istenen belgeleri Taşımacıyı Tespit Komisyonuna 04/07/2019 Perşembe günü saat 10.00'a kadar teslim edeceklerdir. İlgililere duyurulur.