İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu

ŞEHİT HAKKI DOĞAN ORTAOKULU

23 KASIM 2020  PAZARTESİ İTİBARİYLE UYGULANACAK DERS PROGRAMI İLE İLGİLİ

UYARI VE HATIRLATMALAR

·         -23 Kasım 2020 Pazartesi itibariyle canlı derslerde, öğretim faaliyetlerinin derli toplu ve düzenli takibatı adına  ZOOM uygulamasına geçilecektir.

·        - Ders programı,  sınıf whatsapp grubu üzerinden size iletilecek ve aynı zamanda internet sitemizden (sancaktepesehithakkidoganoo.meb.k12.tr) de ilan edilecektir.

·         -Öğrencilerimiz/velilerimiz telefon veya bilgisayarlarına ZOOM programını indirmelidir.

·        - ZOOM üzerinden işlenen dersler için sınıf whatsapp gruplarından ilan edilecek sabit ID ve şifreler kullanılacaktır.

·        - Derslerin başlangıç saatlerine dikkat ediniz ve ilgili öğretmenin id ve şifresini girip tam vaktinde ZOOM açarak dersinizi hazır bir şekilde bekleyiniz.

·       - ZOOM programına girdiğinizde kullanıcı adınız "Sınıf Numaranız-Adınız Soyadınız" şeklinde olmalıdır. (Örn.: 777-Ayşe UYSAL). Bu kural yoklamanızın alınması için çok önemlidir. Bunun dışındaki isimleri kullananlar dersten çıkarılacaktır.

·        - Online derslerin bütününde sınıfınızdaki adab-ı muaşeret kurallarının geçerli olduğunu unutmayınız.

·         -Okulumuzda önümüzdeki süreçte randevu usulüyle yapılacak sınavlarda, canlı derslerden sorumlu olduğunuzu unutmayınız.

- 5. 6. 7.  ve 8. sınıflar canlı dersleri takip etmelidir.

·         -Canlı derslerin yanında EBA TV Ortaokul kanalının takibinde de fayda vardır.

·        - Okulumuzda, erişim imkanı olmayan öğrenciler için EBA Destek Noktası faydalanmaya açıktır.

·         -Bu süreçte öğrenci-öğretmen-veli iş birliği oldukça önem arz etmektedir.

·        - İletişim ihtiyacında sınıf rehber öğretmenlerimiz, makul saat ve şartlar altında desteğe  hazırdır.

-SINIF DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

meb_iys_dosyalar/34/40/765595/dosyalar/2020_11/22200837_sYnYflarYn_ders_programY.pdf

Yayın: 11.10.2020 - Güncelleme: 22.11.2020 20:11 - Görüntülenme: 1591