İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı ve Okul Aile Birliği seçimi okulumuz konferean salonunda 13/10/2023 tarihinde saat 15:20 'da yapılacaktır.

Ara

İstanbul Bilim Olimpiyatları Matematik sınavında derece alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzu ikinci dönem eğitim-öğretim yılına hazırlıyoruz

Ock

Okul jürimizin yaptığı değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ock

8.sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için Okulumuz rehber öğretmenleri sinema etkinliği düzenledi.
Hayatına büyük başarılar sığdıran efsanevi halterci Naim SÜLEYMANOĞLU 'nun hayatını anlatan "Naim"filmini ,öğrencilerimiz büyük bir hayranlıkla izlediler.

Ock

Kidzania eğlence merkezine giden öğrencilerimiz ;yaparak ,yaşayarak öğrenmenin keyfini yaşadılar.

Ara

Pano yarışmasında dereceye giren sınıflara ödülleri Okul Müdürümüz Hüseyin Aldemir tarafından verildi.

Kas

Ülke çapında, Orman Bakanlığının düzenlediği fidan dikim kampanyasına okulumuz olarak 5 fidan ile temsilen destek olduk.
Siz de gelecegenefes.com 'dan fidan bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz

Ekm

Formun tamamı facebook.com/sehithakkidoganoo adresinde de yayımlanmıştır.

Ekm

Okulumuza okul müdürü olarak atanan Hüseyin ALDEMİR 15 Ekim 2019 tarihi itibariyle görevine başladı.  Hüseyin ALDEMİR, okulumuzun kurucu müdürlüğünü yapan Adem AYDIN'a da hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade edip bir buket çiçek takdim etti.

Yeni müdürümüz ve idari ekibimize okulumuzda başarılar dileriz.